Νέα

Αποτελέσματα Πανελλήνιων Εξετάσεων 2024

Με χαρά ανακοινώνουμε τα φετινά αποτελέσματα των μαθητών/τριών του σχολείου μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Το 37.1% των μαθητών/τριών μας έγραψε πάνω από 18,000 μόρια, ενώ το 82% των μαθητών/τριών μας έγραψε πάνω από 16,000 μόρια!

Συγχαρητήρια σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριές μας που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της πιο απαιτητικής χρονιάς της σχολικής τους ζωής, στηρίχθηκαν αποκλειστικά στο σχολείο και τις δικές τους δυνάμεις και μας έκαναν όλους/ες υπερήφανους/ες. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους διδάσκοντες για την αδιάκοπη και άοκνη προσπάθειά τους να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τη μόρφωση και να επιτύχουν τους στόχους τους. Ήταν όλοι και όλες δίπλα σε κάθε μαθητή/τρια. Τόσο στα καθημερινά μαθήματα όσο και σε προσωπικές αγωνίες ή δυσκολίες.

Όλοι και όλες -και όχι μόνον όσοι/όσες αρίστευσαν- κοπίασαν και πέτυχαν. Περισσότερο μάλιστα εκείνοι/ες που είχαν δυσκολίες. Γιατί τις ξεπέρασαν και μας δείχνουν τον δρόμο. Έναν αντίστοιχα φωτεινό και υποσχόμενο δρόμο, με νέες περιπέτειες και πολλές γνώσεις.

Αποτελέσματα Πανελλήνιων Εξετάσεων 2024

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: