Το Εκπαιδευτήριό μας

περισσότερα

Οι Επιτυχίες μας

περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

περισσότερα
/

Το Σχολείο μας

Η Πολύτροπη Αρµονία προσφέρει ολοκληρωμένη παιδεία και απαλλάσσει τους µαθητές της από την ανάγκη οποιασδήποτε εξωσχολικής ή παράλληλης βοήθειας, είτε στα µαθήµατα είτε στις ξένες γλώσσες είτε σε αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια, ώστε οι µαθητές της να συνεχίσουν τις πανεπιστηµιακές τους σπουδές και να βγουν στην αγορά εργασίας πλήρως εξοπλισμένοι.

Featured Icon

STEM

Το STEM (Science, Technology,
 Engineering, Mathematics) αποτελεί έναν καινοτόμο τρόπο εκπαίδευσης. Τα προγράμματα STEM του σχολείου μας παρέχουν ευκαιρίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ενθαρρύνοντας τα παιδιά να απαντούν σε ερωτήματα και να εμπλέκονται σε διαθεματικές δραστηριότητες, ώστε να προσεγγίσουν και να μελετήσουν έννοιες και αρχές από ένα σύνολο επιστημονικών πεδίων, όπως αυτά της Μηχανικής, της Πληροφορικής, των Μαθηματικών, της Φυσικής και της Χημείας.

Περισσότερα
Featured Icon

Διαγωνίσματα - Ενημερώσεις Γονέων

Η Πολύτροπη Αρμονία ενηµερώνει τακτικά τους γονείς και κηδεµόνες -τόσο σε καθορισμένες συναντήσεις όσο και µε την αξιοποίηση του διαδικτύου- για την επίδοση, την απόδοση, τις απουσίες και τη συμπεριφορά των παιδιών.

Περισσότερα
Featured Icon

Εκδόσεις - Βιβλία

Η Πολύτροπη Αρµονία έχει κυκλοφορήσει µια σειρά από δικά της βιβλία για όλα τα µαθήµατα τα οποία παρέχονται δωρεάν στους µαθητές του σχολείου, µε σκοπό την ενίσχυση των εγχειριδίων του ΟΕΔΒ, τη σωστή οργάνωση της µελέτης και την εμβάθυνση στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείµενα.

Περισσότερα
Featured Icon

Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Η Πολύτροπη Αρμονία θεωρεί ότι η ορθή επιλογή του επαγγέλματος είναι θεμέλιο της επαγγελµατικής επιτυχίας και της προσωπικής ολοκλήρωσης. Για το λόγο αυτό, το σχολείο διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις µε µαθητές και γονείς για θέµατα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Περισσότερα

Τα τελευταία Νέα μας

svg divider

Στατιστικά επιτυχίας

svg divider
Counter Icon
%
Ιατρική
Counter Icon
%
Πολυτεχνείο
Counter Icon
%
Νομική
Counter Icon
%
Οικονομικό

Εκδηλώσεις

svg divider

Ομιλίες Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις αρχές του εκπαιδευτικού έτους, ο σύλλογος των αποφοίτων του σχολείου μας (Ε.Ο.Α.Π.Α.) οργανώνει ομιλίες τύπου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΣΕΠ) για τους μαθητές/τριες μας.

περισσότερα

Εμβόλιο: Ασπίδα εναντίον της πανδημίας και μονοπάτι επιστροφής στα θρανία

Την Παρασκευή, 10/9 το σχολείο μας διοργανώνει διαδικτυακή ενημέρωση για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο ενότητες, διάρκειας περίπου μίας ώρας η καθεμία. Για τους μαθητές/τριες και γονείς του Γυμνασίου θα ξεκινήσει στις 15:15, ενώ για τους μαθητές/τριες και γονείς του Λυκείου της Πολύτροπης Αρμονίας θα ξεκινήσει στις 16:30.

περισσότερα

Πενθήμερη εκδρομή της Γ' Λυκείου στη Ρώμη

Έπειτα από 2 χρόνια αποστασιοποίησης από… τα αεροπλάνα και τις ευρωπαϊκές πόλεις, οι μαθητές/τριες της Γ’ Λυκείου του σχολείου μας επισκέφτηκαν τη Ρώμη από τις 23 έως τις 27 Οκτωβρίου.

περισσότερα

Επίσκεψη των μαθητών/τριών στην έκθεση "Body Worlds"

Την Τρίτη, 19/10/2021 μαθητές/τριες των τάξεων της Β', Γ' Γυμνασίου, καθώς και Α' Λυκείου του σχολείου μας επισκέφθηκαν την έκθεση "Body Worlds" στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

περισσότερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων