Νέα

Διάκριση του Γυμνασίου μας σε Διαγωνισμού Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας

Το Γυμνάσιο του σχολείου μας έλαβε την τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Κόμικς Γυμνασίου» στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας «ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2022». Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από την Ομάδα Καλλιτεχνικών με μέλη τους/τις μαθητές/τριες: Άννα Βγενοπούλου, Αγγελική Βγενοπούλου, Κωνσταντίνος Περγαντής, Σοφία Διαμαντίδη, Σπύρος Βαρέσης, Κωνσταντίνος Παρασκευαΐδης και Γιάννης Σγουρδάκης.

Ο Διαγωνισμός «ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2022» διοργανώθηκε από το Pierce-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και είχε περισσότερες από 400 συμμετοχές σχολείων! Θέμα του φετινού Διαγωνισμού ήταν «Εγώ». Ο Διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας. Στο Διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, με την Έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες της Καλλιτεχνικής Ομάδας, καθώς και στην υπεύθυνη καθηγήτρια τόσο για τα πρωτότυπα κείμενα όσο και για τα εξαίσια σκίτσα τους!

Στις εικόνες μπορείτε να δείτε το σύντομο κόμικς που έγραψαν οι μαθητές/τριές μας:

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: