Νέα

Επιτυχόντες Πανελλήνιων Εξετάσεων 2023

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 δικαιώνουν την εργατικότητα και προσφέρουν χαρά στα παιδιά, τις οικογένειές τους και τους/τις εκπαιδευτικούς. Είναι δίκαια αποτελέσματα.

Είναι σημαντικό ότι, ανάμεσα στα άλλα, επαληθεύουν -για μια ακόμη φορά- τη φιλοσοφία, το πρόγραμμα σπουδών και τις εκπαιδευτικές επιλογές του σχολείου μας.

Συγχαίρουμε όλες και όλους τις μαθήτριες και μαθητές του σχολείου για τις επιδόσεις τους και την εισαγωγή τους στις σχολές προτίμησής τους. Συγχαίρουμε τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου, όπως και όλους/όλες που εργαζόμαστε μαζί. Χωρίς τη συνεργασία και την ομαδικότητά μας, δε θα είχαμε πετύχει τις επιδιώξεις μας και δε θα απολαμβάναμε τέτοιες χαρές.

Κατευοδώνουμε μια νέα γενιά αποφοίτων, νέων φοιτητών/τριών πια και μελλοντικών επιστημόνων. Αισθανόμαστε την ανάγκη να τους θυμίσουμε ότι πέρα από την ακαδημαϊκή επιτυχία πρέπει να αγωνίζονται για την ολοκλήρωση της προσωπικότητας και της κοινωνικής προσφοράς τους: με τιμιότητα, μετριοφροσύνη και ανιδιοτέλεια· με γνώση, ευαισθησία και καλοσύνη. Καλό δρόμο στην πορεία της ζωής!

Επιτυχόντες Πανελλήνιων Εξετάσεων 2023

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: