Νέα

Διεξαγωγή των Αντιλογιών 2022

Την Κυριακή, 15/05/2022, διοργανώθηκαν με φυσική παρουσία οι 7οι αγώνες επιχειρηματολογίας, οι «Αντιλογίες 2022». Οι Αντιλογίες 2022 συνδιοργανώνονται κάθε χρόνο από το 1ο ΓΕΛ Παπάγου, τα Εκπαιδευτήρια «Πολύτροπη Αρμονία» και την Ελληνογαλλική Σχολή «Jeanne d’ Arc» και φέτος φιλοξενήθηκαν στα Εκπαιδευτήρια «Πολύτροπη Αρμονία».

Στον τελικό προκρίθηκαν το 1ο ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας και το Πρότυπο ΓΕΛ Αναβρύτων, όπου κέρδισε το 1ο ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα συμμετέχοντα σχολεία στο πρόγραμμα των αγώνων.

Όλοι οι μαθητές/τριες και οι καθηγητές/τριές τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, καθώς δημιούργησαν ένα μοναδικό κλίμα γιορτής στις φετινές Αντιλογίες που τόσο είχε λείψει σε όλους μετά τα δύο χρόνια των περιορισμών της πανδημίας. Οι μαθητές/τριες εξάσκησαν την επιχειρηματολογία τους συμμετέχοντας σε αγώνες υψηλής ποιότητας, αλλά κυριότερα αγωνίστηκαν δίκαια και με αξιοπρέπεια. Διατηρώντας απεριόριστο σεβασμό για κάθε «αντίπαλη» ομάδα, δείχνοντας το δρόμο σε εμάς, τους μεγαλύτερους.

Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για τις Αντιλογίες 2023, ευχόμενοι οι ωραίες αναμνήσεις των προηγούμενων αγώνων να αποτελέσουν φωτεινό μονοπάτι για επόμενους, με ακόμη περισσότερο κέφι, ακόμη περισσότερα χαμόγελα…

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: